TMT og personvern

Nøkkelen til å forstå rettsområdet TMT er å forstå teknologien og de spesielle kravene industrien, særlig IT- og mediebedrifter, stiller. Våre advokater har betydelig erfaring fra arbeid med teknologi- og mediebedrifter, både med ekstern rådgivning og som konsernadvokater. Vi bistår teknologibedrifter, så vel som bedrifter som handler med forbrukere, i forbindelse med IT-anskaffelser og andre teknologiprosjekter. Innenfor dette området bistår vi på jevnlig basis våre klienter med kontraktsforhandlinger og tvisteløsning.

 

Vi bistår også i forbindelse med regulatoriske spørsmål for telekommunikasjonsbransjen og andre regulerte bransjer og i et økende antall problemstillinger tilknyttet behandling av personopplysninger på tvers av alle bransjer. Vi har ekspertise innenfor personvernforordningen (GDPR) og nasjonal personvernlovgivning, digitalisering, e-handel, digitale signaturer og digitale innholdstjenester. Ekspertisen vår omfatter også domenenavn, og flere av våre medarbeidere er oppnevnt som medlemmer av det alternative tvisteløsningsorganet for .no-domener, Domeneklagenemnda. Vi er også aktive medlemmer av styret i Norsk forening for jus & EDB og av det internasjonale nettverket for teknologiadvokater, EuroITCounsel.

 

Vi er aktive innenfor mediesektoren, og gjennom arbeid med en rekke interesseorganisasjoner for rettighetshavere har vi opparbeidet oss betydelig erfaring relatert til opphavsrett og bruken av beskyttet materiale på internett, beskyttelse mot piratvirksomhet, plattformansvar osv.

Kontakt oss

For nærmere spørsmål vedrørende bistand, ta kontakt på post@gjessingreimers.noeller ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Nærmere detaljer om våre eksperter finnes her

Kontakt oss
First
Last
Choose expertise you want to know more about: