Om oss

Vi er et spesialistfirma innenfor rettsområdene immaterialrett og teknologi – det første av sitt slag i Norge. Vi har betydelig erfaring og er anerkjent for vårt arbeid innenfor alle deler av immaterialretten og teknologiretten. Vi har en genuin samarbeidskultur. Vi brenner for immaterialrett og teknologi og for å gi den beste juridiske rådgivningen til våre klienter.

GjessingReimers er anerkjent i flere internasjonale rangeringer. To av de mest anerkjente rangeringsbyråene, Chambers & Partners og Legal 500 har rangert GjessingReimers i tier 1 innenfor fagfeltet immaterialrett fra vi startet opp i 2019. Flere av partnerne har vært topprangert enda lengre. Det norske tidsskriftet Kapital rangerer hvert år norske advokatfirmaer i ulike kategorier basert på stemmer fra norske advokater. Også her er GjessingReimers rangert på topp.

Hvordan vi arbeider

Vi setter sammen våre team for å møte klientens behov i den enkelte sak på best mulig måte. Vi liker å finne løsninger sammen med klientene våre, basert på inngående kunnskap til de rettsområdene vi er spesialisert innenfor. Vi har blitt beskrevet av utenlandske kollegaer som en «lean and efficient machine». Vi synes det var en god måte å si det på, og det er akkurat slik vi streber etter å være: fleksible og effektive.

A boutique IP and tech law firm